Eylül 14, 2025 tarihinde yayınlandı tarafından admin — Yorum yapınT4 Tüneli Osmaniye'de ışık gördü ve yüksek hızlı tren projesinde nakit ilerleme başladı – Hasret gazetesi T4 Tüneli Osmaniye'de ışık gördü, yüksek hızlı tren projesinde kritik adımlarHasit gazetesi Çöp içinde Bayan Gold – MsnGeceleri yok et! Akakuka TV26-2025 Ağustos (Salı): Kazan, Ankara elektrik indiriminden düşülecek – mevcut indirimlerRektör Valf Antine Şehri Kremna ziyaret ettiBolu's South yeni yüzünü kazanıyor … İkinci Kanal Yolu projesi Ekim ayında açılıyor! Polo Etkinliği OKU: Amasya'da suyu artırmaya cezalar geliyor! Amasya konusu Yazı gezinmesiÖnceki yazı: Yozgat öğrencileri için iyi haber: Açık eğitim mezunları için geniş bir çalışmaSonraki yazı: Antalya'da yasak yok, denizde yüzebilirsin – Alanya Postasi Bir yanıt yazın Yanıtı iptal etE-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdirYorum * Ad * E-posta * İnternet sitesi Daha sonraki yorumlarımda kullanılması için adım, e-posta adresim ve site adresim bu tarayıcıya kaydedilsin.